CardFinans İstanbulkart Talimat Kampanyası

20 Ocak-20 Şubat 2021 tarihleri arasında İstanbulkart'ınıza Bireysel Cep Şubemizden CardFinans bireysel kredi kartlarınızdan vereceğiniz 50 TL ve üzeri otomatik bakiye yükleme talimatınız kapsamında 28 Şubat’a kadar yapılacak ilk yüklemeye 25 TL değerinde 30 gün geçerli ParaPuan hediye!

İstanbulkartlara QNB Finansbank Bireysel Cep Şubesi üzerinden CardFinans bireysel kredi kartları üzerinden yükleme talimatı verilebilmektedir. 

Cep Şubesi’nden “Ödemeler” menüsünde yer alan “İstanbulkart ” sekmesinden İstanbulkart’ınızı tanımlayabilir ve anında kartınıza yükleme talimatı verebilirsiniz.

Kampanya Detayları

  • Kampanya 20 Ocak-20 Şubat tarihleri arasında Bireysel Cep Şubemizden CardFinans bireysel kredi kartları ile verilen 50 TL ve üzeri otomatik bakiye yükleme talimatı kapsamında, 28 Şubat’a kadar  yapılacak ilk otomatik yükleme islemi için geçerlidir. 
  • 25 TL değerinde ParaPuan kazanmak icin 50 TL ve üzeri İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimati verilmesi ve verilen talimat sonrası yüklemenin 28 Şubat 2021’e kadar yapılması gerekmektedir.
  • Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve en fazla 25 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
  • Kazanılan ParaPuan ödülü 20 Mart 2021 tarihinde yüklenecektir. Kazanılmış olan ParaPuan işlem yapılan kredi kartına yüklenecektir. İlgili kredi kartının kapalı olması durumunda ParaPuan yüklenemeyecektir. Kazanılan ParaPuan'ların geçerlilik tarihi 30 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır..
  • Verilen talimatın 20 Haziran 2021 tarihine kadar açık kalması gerekmektedir. Bu süre içinde talimat iptali olur ise kazanılan ParaPuan'lar geri alınacaktır.

Ücret / Komisyon Bilgisi

  • QNB Finansbank kredi kartınızdan verilen otomatik yükleme talimatları için ücret/komisyon alınmamaktadır.
  • QNB Finansbank Vadesiz TL hesaplarınızdan yapılan anlık yüklemelerden ücret/komisyon alınmamaktadır.
  • QNB Finansbank kredi kartlarınızdan yapılan anlık yüklemelerden 1.5 TL komisyon alınmaktadır.
Bu kampanya sona ermiştir.