CardFinans’tan Booking.com’da %10’a varan indirim fırsatı!

CardFinans bireysel kredi kartınız ve CardFinans Nakit banka kartınızla 15 Mayıs 2022’ye kadar qnb.com/booking üzerinden yapacağınız belirli yurt dışı konaklama harcamalarınızda tüm sezon fırsatları ve Genius indirim programına ek, %10’a varan indirim ayrıcalığı! 
İndirimden faydalanmak için qnb.com/booking adresine giderek kullanıcı bilgilerinizle giriş yapın, konaklama tercihlerinizi yaptıktan sonra faydalanacağınız indirim tutarını gözlemleyin, “Şimdi öde”ye tıklayarak kartınızla ödemeyi tamamlayın! 

  • Kampanya 15 Kasım 2021 - 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında http://www.booking.com/qnbdeal veya qnb.com/booking web sitelerinden belirli konaklama yerlerinde yapılacak harcamalarda geçerlidir. Booking.com uygulaması veya Booking.com web sitesi üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • İndirimden faydalanmak için qnb.com/booking veya http://www.booking.com/qnbdeal adresine giderek kullanıcı bilgilerinizle giriş yapmalısınız. Üye değilseniz, önce üye olmanız gerekmektedir. Konaklama tercihlerinizi yaptıktan sonra faydalanacağınız indirim tutarını “Fiyat özetiniz” altında gözlemleyebilirsiniz. İndirimden faydalanmak için ödeme sayfasında, “Şimdi öde” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Ödemeyi CardFinans bireysel kredi kartınız veya CardFinans Nakit bireysel banka kartınızla yaparak indirimden anında faydalanabilirsiniz. 
  • CardFinans kredi kartı veya CardFinans Nakit bireysel banka kartına sahip müşterilerimiz, sezon fırsatları ve Genius indirim programına ek olarak bu indirimden yararlanabileceklerdir.
  • Kampanyaya Troy logolu kredi ya da banka kartları dahil değildir.
  • İleri tarihli ödeme yöntemleri, “Tasarruf Edin” rozeti bulunmayan konaklamalar, indirim kodları kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Vergiler ve diğer ek ücretler indirime dahil edilmeyebilir. Faydalanacak indirim tutarı uygulanacak döviz kuruna bağlıdır.
  • Kampanyanın tüm koşulları, rezervasyon yapılırken yerine getirilmelidir. Geriye dönük hak taleplerine izin verilmeyecektir.
  • QNB Finansbank, rezervasyondaki herhangi bir iptal veya değişiklikten veya uygulanan herhangi bir ücretten; herhangi bir sistem veya oturum açma hatasından sorumlu değildir.
  • QNB Finansbank, Booking.com ve/veya ortakları tarafından sağlanan hizmetlerin kalitesinden sorumlu değildir. 
  • Kampanya kapsamında, Booking.com’un hüküm ve koşulları da geçerli olacaktır. Anlaşmazlık durumunda Booking.com ve QNB Finansbank’ın ortak kararı geçerli olacaktır.
Bu kampanya sona ermiştir.