Metro Marketler

CardFinans’ınızla Metro Marketler’de  01 – 14 Temmuz 2021 tarihleri arasında kampanyaya kayıt olup  belirli ürünler dışında tek seferde yapacağınız 500 TL – 1,499 TL arası ilk alışverişinize 50 TL değerinde veya 1,500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 100 TL değerinde ParaPuan! ParaPuan’lar 16 Temmuz tarihinde yüklenecek olup, 16 Ağustos 2021 tarihine kadar Metro Marketler’de geçerlidir.  Katılmak için kampanya tarihleri arasında CardFinans için METRO ve CardFinans Kobi için MPUAN yazıp 2273'e SMS gönderin! 

  • ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin kampanya süresince CardFinans için “METRO” ve CardFinans Kobi için “MPUAN” yazıp banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak teyit mesajının ardından kampanyaya katılım sağlanacaktır.  
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. 
  • QNB Finansbank Cep Şubesi’nden ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen CardFinans müşterilerinin kampanya süresince “HEMEN KATIL” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olmaları gerekmektedir. 
  • Kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya kayıt olup harcama yaptığınız kartınıza 16 Temmuz 2021’de yüklenecek, 16 Ağustos 2021 sonuna kadar Metro Marketler’de geçerli olacaktır. Kullanılmayan ParaPuan’lar 17 Ağustos 2021’de geri alınacaktır.
  • Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iadesinde, yüklenen ParaPuan’lar geri alınacak; ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ParaPuan yüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacaktır.  
  • CardFinans ve CardFinans Kobi sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir. Kazanılan ParaPuan'lar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır. Bireysel müşteriler için ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
  • Tütün ve içki alışverişleri, TL/dakika yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir. 
  • Banka kartları, Miles&Smiles kredi kartları, Artı Kampanya’ya dahil olmayan CardFinans Fix ile yapılan alışverişler ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.  
  • CardFinans Fix “Artı Kampanya” ücreti vergi dahil aylık 10 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'den tahsil edilir. Artı Kampanya’ya dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabilir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir. Artı Kampanya’ya dahil CardFinans Fix ParaPuan kampanyasına dahil olduğunda, ParaPuanın son kullanım tarihine kadar Artı Kampanya’dan çıkış yapamamaktadır. Artı Kampanya detayları için tıklayınız.
  • Metro Marketler’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Metro Marketler’den alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Kampanya kapsamında Metro Marketler’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler 444 50 40 numaralı şikayet hattına iletilebilir.
  • QNB Finansbank A.Ş. ve Metro Marketler; kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar.
Bu kampanya sona ermiştir.