Amazon Prime ayrıcalıkları CardFinans Mastercard ile ilk 2 ay hediye!

CardFinans Mastercard ile 15 Ocak-15 Mart arasında Amazon Prime’a ilk kez üye olun, Prime Video, bedava ve hızlı kargo ve daha birçok ayrıcalık ilk 2 ay hediye olsun.

  • Mastercard logolu QNB Finansbank bireysel kredi veya banka kartınızla 15 Ocak – 15 Mart 2021 tarihleri arasında Amazon Prime’a üye olduğunuzda, ilk ay Amazon Prime tarafından 30 gün ücretsiz deneme üyeliği kapsamında sunulmaktadır, ikinci ay ise ödeme yaptığınız kartınıza sonradan iade olacaktır.
  • Kampanyadan faydalanmak için CardFinans, QNB First, QNB Finansbank Miles&Smiles Mastercard bireysel kredi kartınız ya da CardFinans Nakit banka kartınız ile Amazon Prime’a ilk kez üye olunması gerekmektedir. Şimdi üye olmak için tıklayınız.
  • Kampanya 15 Ocak-15 Mart 2021 tarihleri arasında ilk kez Amazon Prime üyesi olanlara özeldir. Daha önceden Türkiye veya başka bir ülkede Amazon Prime üyeliği olanlar kampanyadan faydalanamayacaktır.
  • Üye olunduktan sonraki ilk ayda Amazon Prime deneme süresi kapsamında kartınıza ücret yansıtılmayacak, ikinci ay yansıyan ücretler ise, bir sonraki ayın ilk 5 iş günü içinde kartınıza QNB Finansbank tarafından iade edilecektir.
  • Kampanya müşteri bazındadır, her müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilmektedir. Her müşteriye Amazon tarafından en fazla 30 gün ücretsiz deneme üyeliği hediye edilecektir ve 2. ay aylık üyelik ücreti (7,90 TL) üyelik yaptığınız Mastercard logolu kartınıza iade edilecektir.
  • Kampanya sadece Amazon.com.tr veya Amazon Türkiye Android mobil uygulaması üzerinden yapılacak Amazon Prime üyeliklerinde geçerlidir.
  • QNB Finansbank, Mastercard ve Amazon Türkiye kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Kampanya süresi içinde kayıt olma tarihleri ve iade tarihleri aşağıdaki tablo ile  yönetilecektir.
Kayıt tarihi Deneme süresi İlk ücret yansıtma tarihi Kartınıza iade tarihi
15 - 28 Ocak 30 gün 15 - 28 Şubat 1 - 5 Mart
29 Ocak - 1 Mart 30 gün 1 - 31 Mart 1 - 7 Nisan
2 - 15 Mart 30 gün 1 - 15 Nisan 1 - 7 Mayıs
Bu kampanya sona ermiştir.